Toegankelijkheid

Gemeente Coevorden wil de eigen online-informatie en dienstverlening toegankelijk maken. Dit in overeenstemming met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. We willen dat iedereen alle informatie en diensten op onze website gemakkelijk kan gebruiken.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van doe-mee.coevorden.nl

Wat is een toegankelijke website?

Een toegankelijke website is beschikbaar voor iedereen. Ook voor mensen met een visuele, gehoor-, lees- of andere beperking. Een toegankelijke website biedt hulpmiddelen, zodat iedereen de website goed kan gebruiken. Dit betekent dat de website met elke pc, tablet of smartphone te gebruiken is en ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

Status toegankelijkheid

Deze website is getoetst op de toegankelijkheidseisen conform WCAG 2.1 niveau AA. Op dit moment is de toegankelijkheidsstatus A: voldoet volledig.

Opstelling van deze verklaring

Deze verklaring is het laatst vernieuwd op 22 november 2022 met instemming van de verantwoordelijke manager. De volledige verklaring is te lezen op https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/6207

Vraag of opmerking?

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via doemeepas@coevorden.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

- Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
- We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
- Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Klachtenprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw vraag is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Neem dan contact met ons op