Theaterkassa in De Fabriek & Doe Mee aanbod online

Theaterkassa in De Fabriek & Doe Mee aanbod online

Theater Kassa @De Fabriek geopend!

Vrijdag 10 september a.s. opent de theaterkassa van Theater Hofpoort in Coevorden de deuren voor het publiek.

Theaterkassa @De Fabriek

Tijdens de openingstijden (iedere vrijdag) van 13.00 uur – 16.00 uur bent u van harte welkom in De Fabriek. U kunt er terecht voor het inleveren van uw Theater Hofpoort cadeaubon of Podium Cadeau Kaart of het kopen van een kaartje voor een van de komende voorstellingen.

Uiteraard kunt u er ook even een kijkje te nemen in De Fabriek of om informatie in te winnen over een bepaalde voorstelling.

Doe Mee aanbod online

Vanaf nu is het theateraanbod van Theater Hofpoort ook te bestellen via de Doe Mee webwinkels van de gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn en Emmen.

Woon je in een van deze gemeenten en maak je gebruik van de doe-mee-pasregeling? Dan kun je je pas inzetten om een voorstelling in Coevorden te bezoeken. Bijvoorbeeld gezellig met je kleinkind(eren) naar Het Muizenhuis of genieten van het optreden van Mart Hillen. Ook de voorstellingen Welkom op Woensdag WoW! zijn via de webwinkels te bestellen met o.a. muziek van Erik Neimeijer (bekend van de Bökkers) of Daan Draait (herfstvakantie-tip).

Erik Neimeijer

Kijk voor meer informatie over Doe Mee Coevorden op doe-mee.coevorden.nl of bel met Sandra Hamminga van de Gemeente Coevorden via 14 0524. Dit kan van maandag t/m donderdag van 8.00 uur – 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur – 12.00 uur. Je kunt ook een email sturen naar doemeepas@coevorden.nl