Theaterkassa in De Fabriek & Doe Mee aanbod online

Theaterkassa in De Fabriek & Doe Mee aanbod online

Theater Kassa @De Fabriek geopend!

Elke vrijdagmiddag is de theaterkassa van Theater Hofpoort in Coevorden geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. (uitgezonderd de vakantieperiode van vrijdag 22 juli tot en met vrijdag 26 augustus). Vanaf vrijdag 2 september zijn we weer geopend. Uiteraard kunt u ons altijd bereiken via mail: kassa@theaterhofpoort.nl

Theaterkassa @De Fabriek

Tijdens de openingstijden (iedere vrijdag) van 13.00 uur – 16.00 uur bent u van harte welkom in De Fabriek. U kunt er terecht voor het inleveren van uw Theater Hofpoort cadeaubon of Podium Cadeau Kaart of het kopen van een kaartje voor een van de komende voorstellingen.

Uiteraard kunt u er ook even een kijkje te nemen in De Fabriek of om informatie in te winnen over een bepaalde voorstelling.

Doe Mee aanbod online

Vanaf nu is het theateraanbod van Theater Hofpoort ook te bestellen via de Doe Mee webwinkels van de gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn en Emmen.

Woon je in een van deze gemeenten en maak je gebruik van de doe-mee-pasregeling? Dan kun je je pas inzetten om een voorstelling in Coevorden te bezoeken. Bijvoorbeeld gezellig met je kleinkind(eren) naar Pim & Pom en de beestenbende of André het Astronautje of genieten van bijvoorbeeld “De Jordaan zingt” of muziek van Simon en Garfunkel. Alle voorstellingen zijn te boeken via de Doe Mee Pas regeling.

Erik Neimeijer

Kijk voor meer informatie over Doe Mee Coevorden op doe-mee.coevorden.nl of bel met Sandra Hamminga van de Gemeente Coevorden via 14 0524. Dit kan van maandag t/m donderdag van 8.00 uur – 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur – 12.00 uur. Je kunt ook een email sturen naar doemeepas@coevorden.nl