Halloweenticket voor 30 oktober 2021, Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark biedt u een heerlijke, onbezorgde dag uit! Voorbij de toegangspoort kunt u gratis genieten van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, limonade, koffie, thee en softijs!

Tijdens deze spectaculaire Halloweendag is het attractiepark geopend van 13.00 - 21.00 uur en is het genieten voor jong en oud(er). Er zijn superleuke gratis activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd en er zijn spectaculaire Halloweenhuizen gericht op de stoere jeugd. Het Attractiepark is deze dag geopend van 13.00 - 21.00 uur, op de site van Drouwenerzand Attractiepark vind je hierover alle informatie. Overdag genieten de kinderen van Sweet Halloween en vanaf 18.00 uur wordt Scary Halloween geopend met een gruwelijke Griezelparade.

Let op: u koopt een Halloweendagticket op datum! (zie boven) Drouwenerzand Attractiepark heeft attracties en speeltoestellen die zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Er zijn klimtoestellen, trampolines en schommels, maar ook spectaculaire attracties zoals de XLR8 (gaat binnen een seconde van 0 naar 65 kmpu!) en de Para Jump (deze gaat 'over de kop'). Uiteraard zijn er ook rustige attracties zoals de Carrousel en de Oldtimerbaan etc.. Dit jaar zijn daar nog eens 2 kleine attracties voor de kleintjes bij gekomen; de Teacups en het Mini-rad.

De tickets dient u minimaal 3 dagen voor uw bezoek aan te vragen, indien het attractiepark is volgeboekt zullen ze contact met u opnemen.

U ontvangt de Halloweendagticket(s) (niet omwisselbaar) per mail, print deze uit of laat ze zien op uw telefoon en neem ze mee naar het park. Let er goed op dat u het juiste mailadres, waar u de tickets wilt ontvangen, invult.

Op www.drouwenerzand.nl vindt u meer informatie over deze speciale Halloweendag.

We wensen jullie heel veel plezier tijdens jullie bezoek!

Vereiste gegevens

Deze gegevens zijn nodig voor de aanschaf van dit product.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Categorieën

Hobby's en uitjes

Over de aanbieder

Adres
Drouwenerzand AttractieparkGasselterstraat 79533PC Drouwen
E-mailadres
info@drouwenerzand.nl
Telefoonnummer
+31599564360
Halloweenticket voor 30 oktober 2021, Drouwenerzand Attractiepark
€ 22,50Kindpakket