Dagticket voor 27 oktober 2021, Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark biedt u een heerlijke, onbezorgde dag uit! Voorbij de toegangspoort kunt u gratis genieten van vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, limonade, koffie, thee en softijs!

Let op: u koopt dit seizoen een DAGTICKET OP DATUM! (zie boven) Drouwenerzand Attractiepark heeft attracties en speeltoestellen die zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Er zijn klimtoestellen, trampolines en schommels, maar ook spectaculaire attracties zoals de XLR8 (gaat binnen een seconde van 0 naar 65 kmpu!) en de Para Jump (deze gaat 'over de kop'). Uiteraard zijn er ook rustige attracties zoals de Carrousel en de Oldtimerbaan etc.. Dit jaar zijn daar nog eens 2 kleine attracties voor de kleintjes bij gekomen; de Teacups en het Mini-rad.

De tickets dient u minimaal 3 dagen voor uw bezoek aan te vragen, indien het attractiepark is volgeboekt zullen ze contact met u opnemen. U ontvangt de dagtickets (niet omwisselbaar) per mail, print deze uit en neem ze mee naar het park. Let er goed op dat u het juiste mailadres, waar u de tickets wilt ontvangen, invult. Deze tickets zijn niet geldig tijdens de Halloweendagen op 2, 9, 16, 20, 23 en 30 oktober 2021.

Op www.drouwenerzand.nl vindt u meer informatie en de openingstijden van het park.

We wensen jullie heel veel plezier tijdens jullie bezoek!

Vereiste gegevens

Deze gegevens zijn nodig voor de aanschaf van dit product.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Categorieën

Hobby's en uitjesKinderfeestjes

Over de aanbieder

Adres
Drouwenerzand AttractieparkGasselterstraat 79533PC Drouwen
E-mailadres
info@drouwenerzand.nl
Telefoonnummer
+31599564360
Dagticket voor 27 oktober 2021, Drouwenerzand Attractiepark
€ 14,50Kindpakket